Familiedage

Teltudlejning i forbindelse med familiedage og firmasport

Familiedage

For at styrke familiens opbakning til og indsigt i medarbejderens hverdag afholder nogle firmaer familiedage hvert 3. til 5. år. Inviterede er ægtefælle/sambo samt børn og børnebørn ved den ældre generation.

Det foregår almindeligvis en lørdag fra ved 10-tiden. Hvis det overhovedet er muligt, er virksomheden “arbejdende”, så nogle maskiner er åbne og bemandede, og familien kan se, hvordan det går for sig, når far eller mor er på arbejde.

Bagefter er der socialt samvær udenfor – i partytelt selvfølgelig – hvor der er lejlighed til at se og snakke med chefen og nære kolleger.

Arrangementet foregår typisk i mindre partytelte samlet omkring en grillplads, hvor kokkene griller lidt pølser og bøffer. Dér vil barerne også være – salat og fadøl hører sig til. Gæsterne sidder på de hyggespredende og afslappende bænksæt. Hvis partyteltene står på fliser eller asfalt er gulv ikke nødvendig.

En sikker succes er altid en hoppeborg. Men en tryllekunster eller en ballonmand gør også lykke hos de mindste.

Firmasport

Vi er ofte inviteret, når firmaer holder sportsdag. Det er typisk firmaer med medarbejdere spredt på flere arbejdspladser måske rundt i hele landet eller udlandet. Samtidig har firmaet en eller flere stærke og aktive sportsforeninger.

Kun de færreste disponerer over egne boldbaner ? men nogle har alligevel, da man sikrede sig ekstra jord ved byggeriet, så en fremtidig udvidelse er mulig. Ellers lejer man sig ind hos en lokal boldklub.

Fodbold er som regel en fast bestanddel, men ellers er aktiviteterne vidt forskellige, fra bueskydning over håndbold til petanque.