Personalefester

Teltudlejning af festtelte til personale-, patient- og medlemsfest.

Ved en personalefest med op til hundredevis af glade chefer, medarbejdere og travle kokke, tjenere og optrædende skal der sikres mod regn, blæst og kulde – også i løbet af den danske sommer!

Alle vores typer af festtelte kan frit bygges sammen og tilpasses vejret eller personalefestens størrelse. Scene og dansegulv bygges nemt op, ligesom ramper til catering mv. er vigtige at tænke på. Tøv ikke med at kontakte os; vi har stor erfaring med teltudlejning af festtelte til alle slags erhvervsarrangementer i alle størrelser.

Patientfest i festtelt i haven

Mange plejehjem og lignende institutioner med patienter på langtidsophold skaber ofte en god afveksling i hverdagen med en sommerfest. Temaet kan være foråret med nyudsprungne bøgegrene eller høstfest med neg.

Kørestolsbrugere er almindelige ved disse typer fester. Husk at afsætte dobbelt plads til kørestolen, mindst 2 m pr. stk. Der skal også tænkes på evt. kørerampe op til et nivelleret gulv og gangbrosplader fra fast areal ud til festteltet.

Patienternes pårørende er som regel velkomne og ligeså personalets familie.

Festen foregår som regel i haven, så alle har en chance for at være lidt med ? eller blot have et åbent vindue ud til festlighederne. Nogle patienter er så dårlige, at de kun kan holde til 1 times strabadser, og så er det jo let at få dem transporteret ind på værelset igen, når festen foregår hjemme i egen have eller gård.

Hvis sommerfesten foregik uden for hjemmet, kunne kun dem med bedst helbred tage med.

Medlemsfest

Enhver klub med respekt for sig selv afholder mindst én årlig medlemsfest for at skabe større sammenhold blandt medlemmerne og deres familier.

Ofte er der ikke plads i klubhuset, men hvis der er en P-plads, boldbaner,

have eller lignende, kan vi altid finde en teltløsning, der dur.

Arrangementerne er vidt forskellige. Nogle hygger sig på bænksæt med lidt grillmad, andre laver flotte middage med stole og runde borde.

Ud over de årlige fester er der jo god grund til at fejre foreningens jubilæer. Her vil tidligere tiders bedrifter blive genopfrisket og nye mål sat.