Udstillinger og markeder

Salgsaktiviteter over for omverdenen kan tage mange former. Udendørs er der brug for et flot blikfang til at skabe opmærksomhed – og samtidig behøver standpersonalet ly og læ.

Udendørs udstillinger

Telte er indlysende til udendørsarrangementer i vort klima. Man skaber sit eget lille domæne og er samtidig sikret mod vejrgudernes forgodtbefindende.

Kræmmermarkeder

Kræmmermarkeder og Familiemarkeder bliver stadig mere almindelige. Vi udlejer festtelte til de kræsne udstillere, men det meste ønsker vi ikke at komme i nærheden af. Og langt de fleste drager fra sted til sted og har investeret i eget teltmateriel.

Dyrskuer

Roskilde Dyrskue har vi leveret til, siden vi begyndte med teltudlejning. Vi har en hel række faste kunder, som kender vort materiel, og som almindeligvis har samme stand hvert år. De udnytter specielt mulighederne for at få sideduge i deres firmafarver.

Specialudstillinger – over hele landet

Rundt i landet afholdes der specielle brancheudstillinger. De kan være åbne for offentligheden, som bådudstillinger, eller lukkede messer for entreprenører eller anlægsgartnere, der ser det seneste i udstyr og maskiner. Her bliver vi ofte valgt som den officielle teltleverandør af arrangørerne, og vi koordinerer det hele med dem. Udstillerne bestiller individuelt hos os og giver os en tegning over teltets placering på standen – så står det hele klart, når de ankommer, og de kan straks begynde opbygningen af deres stand. Vi laver almindeligvis en specialside her på sitet til sådanne arrangementer.

Markeds- og centerdage

Mange butikscentre eller handelsstandsforeninger laver aktivitetsdage på faste tidspunkter af året. Der er ofte lidt svingende musik, og butikkerne rykker ud i festtelte, som bruges som salgsboder med gode tilbud.

Der kan også laves -kom-og-se-hvad-vi-laver? dage, hvor kommunens foreninger får stillet et telt til rådighed, så de kan vise, hvad de laver og komme i kontakt med nye medlemmer.

Kommunale budgetdage i festtelt

I forbindelse med de årlige budgetforhandlinger om efteråret vælger mange kommuner at flytte ud fra rådhuset og møde borgerne på centertorvet eller den lokale rådhusplads og forklare, hvordan næste års budget er skruet sammen, hvordan pengene kommer ind, og hvad de bruges til – specielt nye, planlagte aktiviteter er der fokus på.

Samtidig er det jo en gylden chance til at få en snak med skattebetalerne og indsamle nyttige tilbagemeldinger.

Jordbærtelte

Vi har efterhånden solgt en del mindre telte til sjællandske jordbæravlere, som er glade for vores stabile og iøjnefaldende teltkonstruktioner.

Tidsfristerne

Almindeligvis laves sådanne aktiviteter om lørdagen. Og af frygt for hærværk bliver teltene først rejst om morgenen og fjernes straks showet er ovre.

Hvis der er tale om mange telte, bliver vi nødt til at starte dagen før for at nå det hele. Vi kan så bestille en hundevagt, så alle kan sove roligt. Der er jo intet så trist som at møde op om morgenen fyldt med energi for at få en god dag – og så er det hele raseret i løbet af natten.

Stormsikring?

Som regel vil festtelte til sådanne formål blive opstillet på asfalt eller fliser, som Teknisk Afdeling sædvanligvis er meget øm over og ikke gerne ser huller i. Og selv om vores festtelte er selvbærende og står på deres egne ben, bliver de jo ikke stående i blæst uden en form for fortøjring til bænke, riste, træer osv. Hvis der ikke er tøjringsmuligheder, kan vi medbringe de såkaldte trafikværn eller betonklodser, som dem, der bruges til afskærmning på motorvejene.

Alternative udstillinger i festtelte

Vi har været involveret i mange anderledes udstillinger.

På en konference er der ofte en udstilling, hvor konferencedeltagerne præsenterer deres egen forskning for de andre deltagere. Eller leverandører til branchen fremviser deres nyheder.

Eller en billedhugger, der mejsler sin 3 tons tunge sten foran et museum i 14 dage, medens forbipasserende følger interesseret med.

Kontakt os

Giv os en beskrivelse af jeres projekt eller idéer, så kan vi sammen lave nogle konkrete og spændende forslag.